Haber

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali öncesi çalışmaları inceledi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, 10 Haziran’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali öncesi çalışmaları FPV Drone ile inceledi. Lider Kartoğlu, “Dünyanın gözü kulağı sporun şehri Başakşehir’de olacak” dedi.

Dünyanın en prestijli futbol turnuvalarından biri olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali, 10 Haziran’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Manchester City ile Inter arasında oynanacak final maçı öncesi Başakşehir Belediyesi, stad çevresindeki çalışmalara hız verdi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, final müsabakası öncesi yapılan çalışmaları inceledi.

“Futbolun kalbi Başakşehir’de atacak”

80 bin metrekarelik alanda faaliyet gösterdiklerini belirten Başkan Kartoğlu, ekiplerin çalışmalarını FPV Drone ile takip etti. 57 bin metrekarelik alanda otopark ve yol çalışmalarında çalıştıklarını ifade eden Başkan Kartoğlu, “M²’lik alanda kurulacak faaliyet alanlarının zemin tesviye işlemlerini de yürütüyoruz. 23 bin metrekare Futbolun kalbi Başakşehir’de atacak.Hazırladığımız proje çerçevesinde aydınlatma direkleri,yaya yolları ve otobüs bindirme boşaltmaları da yapacağız.Birinci etap hafriyat çalışmalarımızı tamamladık ve Kaliteli malzeme ile dolgularımıza başladık” dedi.

“Tam takım sahada”

Etkinlik alanına denk gelen bölümlere 5 bin ton asfalt dökmeyi planladıklarını belirten Başkan Kartoğlu, “Ülkemize gelen futbol kulüplerinin taraftarlarını en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Burası bizim için değerli bir yere sahip. Atatürk Olimpiyat Stadı 2005 yılında unutulmaz bir maça ev sahipliği yaptı.Teke tek heyecanla, birebir coşkuyla bir final maçına daha ev sahipliği yapacak.Başakşehir Belediyesi olarak tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte tam takım sahasında olacağız. ” – İSTANBUL

ceyhanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu