Haber

Oyuncak tabancasını gerçek sanan striptizci tutuklandı

Almanya’nın Frankfurt kentinde polis, ABD’de polis üniformasına benzer bir kıyafet giyen bir striptizciyi uzun namlulu oyuncak tabanca taşıdığı için gözaltına aldı.

BBC’nin haberine göre 26 Mayıs Cuma akşamı meydana gelen olayda, Nordend ilçe polisi ihbar üzerine şüpheli kişiye müdahale etti. ABD polisine benzer bir üniforma giyen, miğferli ve uzun namlulu saldırı silahı taşıdığından şüphelenilen kişi, polis tarafından zorla yere yatırıldı ve elleri arkadan kelepçelendi. Zanlıyı gözaltına alan Alman polisi, daha sonra söz konusu silahın oyuncak olduğunu anladı. Yakındaki bir barda düzenlenen bekarlığa veda partisine giderken gözaltına alınan striptizci daha sonra serbest bırakıldı.

‘ARKA PLAN PARTİSİNE GİDİYORUZ’

Konuyla ilgili açıklama yapan polis, zanlıyla ilgili ilçe sokaklarında dolaşırken çok sayıda ihbar aldıklarını ve zanlının üzerindeki silahın gerçek olup olmadığını bilmedikleri için zanlıyı gözaltına aldıklarını belirtti. Durumu “görünürde silah varken tehlikeli bir durum” olarak nitelendiren polis, 31 yaşındaki çocuğun “aldatıcı bir şekilde gerçek görünen bir oyuncak tabanca taşıdığını” ve “birliğinin askeri etkisini hafife aldığını” söyledi.

Polisten yapılan açıklamada, “Sonunda yapılan incelemeler, adamın bekarlığa veda partisi için Oeder Weg Caddesi’ndeki bir bara davet edilen bir striptizci olduğunu gösterdi” dedi. (DIŞ HABERLER)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu